Elektriciteitswerken zowel nieuwbouw als renovatie.
 
Eén van de hoofdactiviteiten van Elektro Van den Dries Paul bvba bestaat uit het leveren en plaatsen van elektrische installaties voor  woning-, villa- & industriebouw.
 
Uw eigen ideeën en onze vakkennis aangevuld met praktische tips worden uitgewerkt tot een elektrische installatie welke voorziet in uw persoonlijke wensen en van een kwaliteit is die u mag verwachten.
 
Onze firma maakt uitsluitend gebruik van de beste materialen, uw project wordt uitgevoerd door bekwaam en gemotiveerd personeel, in elke fase van het project is er overleg met de opdrachtgever, dus een uitstekende begeleiding van de ontwerptekening tot de oplevering uitgevoerd volgens de allernieuwste normen en eisen.
 
Speerpunt van de firma Elektro Van den Dries Paul bvba is een juiste prijs-kwaliteitsverhouding en omvat o.a.: het nakomen van  afspraken, werken volgens planning wat resulteert tot een aangename samenwerking.
 
Elektro Van den Dries Paul bvba onderbouwt kwaliteit met objectieve garanties!
 
 
 
copywright © Elektro Van den Dries Paul BVBA | Uw partner in Elektriciteitswerken - Domotica - Automatisatie - Alarmsystemen | Telnr: +32 475 38 31 32 | email: elektro.vddries@skynet.be